Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Jullie verwachten een kindje, wat leuk! Iedere zwangerschap is anders, zo ook jouw buik. Hoe leuk is het om deze vast te leggen en later te kunnen zeggen: ‘kijk, daar zat je nog in mama’s buik’.

Wanneer je een zwangerschapsshoot bij mij boekt dan plannen we de shoot in de periode dat je 30 tot 36 weken zwanger bent. Bij het boeken van de shoot ontvang je van mij een document met diverse tips, zodat we tijdens de shoot de mooiste foto’s kunnen maken.

Tijdens de shoot

Op de dag van de shoot spreken af in de ochtend of het einde van de middag (in hoogzomer kan het ook ’s avonds). We beginnen de shoot ontspannen met een gezellig praatje. Terwijl ik foto’s maak mogen jullie net doen alsof ik er niet ben. Jullie mogen volledig in elkaar opgaan, terwijl ik af en toe vraag of jullie net even die arm hier, of die hand daar willen plaatsen en jullie opdrachten geef waar jullie plezier uit halen. Tijdens een zwangerschapsshoot moedig ik jullie zeker aan om ook leuke attributen mee te nemen. Misschien hebben jullie al een eerste knuffel in huis gehaald. Of willen jullie graag op de foto met de echo? Ik zou zeggen (bijna) alles kan.

Na de shoot

Na de shoot ontvang je binnen twee dagen een preview, welke bestaat uit twee foto’s in lage resolutie. Binnen drie weken ontvangen jullie een galerij met een ruime selectie aan foto’s. Hieruit kunnen jullie 20 foto’s kiezen die ik net zoals de foto’s uit de preview ga bewerken. Kunnen jullie niet kiezen? Dan mag je meer foto’s bijbestellen voor een meerprijs van €8,- per extra foto.


Tarief

€200,-

incl. btw

Brandstofkosten (vanaf 15 km):
€0,25 per km

– Fotoshoot van 45 minuten op een locatie naar keuze.

– 20 volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

– Extra foto’s bij te bestellen voor €8,- per foto.


Bij de boeking van een shoot gaan jullie ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn (online) portfolio, tenzij hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn. In de online galerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie privé willen houden. Voor foto’s waarop geen herkenbare gezichten te zien zijn behoud ik altijd het plaatsingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor detailfoto’s, sfeerfoto’s en omgevingsbeelden. 


Combi-deal

€380,-

Boek nu een zwangerschapsshoot én een newbornshoot en bespaar €100,-!