Portret

Portretshoot

Portretfoto’s worden op zoveel verschillende manieren gebruikt, dat ik niet eens weet welke voorbeelden ik moet noemen.

Misschien wil je een leuke foto voor op jouw personeelspas? Een nieuwe foto voor bij pake en beppe aan de muur? Of misschien vind je het gewoon leuk om weer eens een mooie nieuwe foto te delen op social media.

Wanneer je een portretshoot bij mij boekt dan plannen we de shoot op een datum naar keuze. Bij het boeken van de shoot ontvang je van mij een document met diverse tips, zodat we tijdens de shoot de mooiste foto’s kunnen maken.

Tijdens de shoot

Op de dag van de shoot spreken af in de ochtend of het einde van de middag (in hoogzomer kan het ook ’s avonds). We beginnen de shoot ontspannen met een gezellig praatje. Terwijl ik foto’s maak zal ik je af en toe vragen net even een kwartslag te draaien of geef ik opdrachten waar je van loskomt. Zo zorg ik ervoor dat je lekker spontaan op de foto komt. Je bent zelf ook vrij om leuke attributen mee te nemen. Ik zou zeggen (bijna) alles kan.

Na de shoot

Na de shoot ontvang je binnen twee dagen een preview, welke bestaat uit twee foto’s in lage resolutie. Binnen drie weken ontvangen jullie een galerij met een ruime selectie aan foto’s. Hieruit kan je 10 foto’s kiezen die ik net zoals de foto’s uit de preview ga bewerken. Kan je niet kiezen? Dan mag je meer foto’s bijbestellen voor een meerprijs van €8,- per extra foto.


Tarief

€85,-

incl. btw

Brandstofkosten (vanaf 15 km):
€0,25 per km

– Fotoshoot van 30 minuten op een locatie naar keuze.

– 5 volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

– Extra foto’s bij te bestellen voor €8,- per foto.


Bij de boeking van een shoot gaan jullie ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn (online) portfolio, tenzij hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn. In de online gallerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie privé willen houden. Voor foto’s waarop geen herkenbare gezichten te zien zijn behoud ik altijd het plaatsingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor detailfoto’s, sfeerfoto’s en omgevingsbeelden.