Newborn

Newborn

Jullie verwachten een kindje, of misschien is jullie kindje inmiddels zelfs al geboren. Zo klein als ze dan zijn, dat blijven ze niet lang. Hoe leuk is het dan om voor eeuwig die kleine vingertjes en teentjes vast te leggen.

Wanneer je een newbornshoot bij mij boekt dan kom ik langs in de periode dat jullie kleine wonder 3 tot 8 weken oud is. Bij het boeken van de shoot ontvang je van mij een document met diverse tips, zodat we tijdens de shoot de mooiste foto’s kunnen maken.

Tijdens de shoot

Op de dag van de shoot spreken af in de ochtend na de voeding, wanneer jullie kindje slaapt. Terwijl jullie een kopje thee zetten, loop ik even een rondje door het huis en kijk ik waar we het mooiste licht hebben. Nadat we onder het genot van een kopje thee gezellig hebben gekletst gaan we met de fotoshoot beginnen. Hierbij houd ik er rekening mee dat we jullie wondertje zo weinig mogelijk verplaatsen, maar we toch foto’s in verschillende settingen kunnen maken. We nemen rustig de tijd en kijken hierbij vooral naar jullie baby. Heeft hij of zij er even geen zin in, dan nemen we een momentje rust. Misschien moet er tussendoor even een luier verschoont worden, of moet er toch nog even een voeding gedaan worden. Dit kan gewoon.

Na de shoot

Na de shoot ontvang je binnen twee dagen een preview, welke bestaat uit twee foto’s in lage resolutie. Binnen drie weken ontvangen jullie een galerij met een ruime selectie aan foto’s. Hieruit kunnen jullie 20 foto’s kiezen die ik net zoals de foto’s uit de preview ga bewerken. Kunnen jullie niet kiezen? Dan mag je meer foto’s bijbestellen voor een meerprijs van €8,- per extra foto.


Tarief

€280,-

incl. BTW

Brandstofkosten (vanaf 15 km):
€0,25 per km

– 20 volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

– Extra foto’s bij te bestellen voor €8,- per foto.

– Fotoshoot zonder eindtijd, we passen ons aan aan de newborn.


Bij de boeking van een shoot gaan jullie ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn (online) portfolio, tenzij hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn. In de online gallerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie privé willen houden (bijvoorbeeld borstvoedingsfoto’s). Voor foto’s waarop geen herkenbare gezichten te zien zijn behoud ik altijd het plaatsingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor detailfoto’s, sfeerfoto’s en omgevingsbeelden. 


Combi-deal

€380,-

Boek nu een zwangerschapsshoot én een newbornshoot en bespaar €100,-!