Coupleshoot

Coupleshoot

Leg jullie liefde vast middels een onvergetelijke coupleshoot!

Wanneer je een coupleshoot bij mij boekt dan plannen we de shoot op een datum naar keuze. Bij het boeken van de shoot ontvang je van mij een document met diverse tips, zodat we tijdens de shoot de mooiste foto’s kunnen maken.

Tijdens de shoot

Op de dag van de shoot spreken af in de ochtend of het einde van de middag (in hoogzomer kan het ook ’s avonds). We beginnen de shoot ontspannen met een gezellig praatje. Terwijl ik foto’s maak mogen jullie net doen alsof ik er niet ben. Jullie mogen volledig in elkaar opgaan, terwijl ik af en toe vraag of jullie net even die arm hier, of die hand daar willen plaatsen en jullie opdrachten geef waar jullie plezier uit halen en van loskomen. Zo zorg ik ervoor dat jullie lekker spontaan op de foto komen. Je bent zelf ook vrij om leuke attributen mee te nemen. Ik zou zeggen (bijna) alles kan.

Na de shoot

Na de shoot ontvang je binnen twee dagen een preview, welke bestaat uit twee foto’s in lage resolutie. Binnen drie weken ontvangen jullie een galerij met een ruime selectie aan foto’s. Hieruit kunnen jullie 20 foto’s kiezen die ik net zoals de foto’s uit de preview ga bewerken. Kunnen jullie niet kiezen? Dan mag je meer foto’s bijbestellen voor een meerprijs van €8,- per extra foto.


Tarief

€200,-

incl. btw

Brandstofkosten (vanaf 15 km):
€0,25 per km

– Fotoshoot van 45 minuten op een locatie naar keuze.

– 20 volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

– Extra foto’s bij te bestellen voor €8,- per foto.


Bij de boeking van een shoot gaan jullie ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn (online) portfolio, tenzij hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn. In de online gallerij kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie privé willen houden. Voor foto’s waarop geen herkenbare gezichten te zien zijn behoud ik altijd het plaatsingsrecht. Dit geldt bijvoorbeeld voor detailfoto’s, sfeerfoto’s en omgevingsbeelden.